Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom korištenja prihvaćate uvjete koje možete pročitati klikom na link.
+385 95 909 7744 info@tonefe.hr 0-24h

O meni

O meni

Zovem se Tomislava Cecić. Rođena sam 1977.g. u Splitu i po struci sam grafički dizajner.

Moja ljubav prema stvaranju i dizajniranju nakita od patentnih zatvarača raste već godinama. Uz svakodnevni život koji živim u ulozi supruge, majke dvoje prekrasne djece i "radne žene", uvijek je bilo malo vremena u danu za igranje s patent zatvaračem, raznobojnim zipovima i različitim materijalima koji bi se razigrali u mojoj mašti. To je moj mali svijet .

Jedinstveni stil ovog nakita već uveseljava mnoge žene koje svoje modne kombinacije vole začiniti nečim "drukčijim", originalnijim. Glavna zvijezda vodilja i misija "Tonefe" brenda je upravo to, da na neki svoj način istakne JEDINSTVENOST, jer svi smo mi na svoj način posebni i jedinstveni. Posebno sam ponosna na liniju ručnih satova s različitim motivima. Od crtanih filmova, poznatih citata, motora, leptira, dupina, svega nečega do personaliziranih slika, s ili bez poruke, po Vašim željama gdje možete I sudjelovati u stvaranju. Svaki sat je originalan ili pak izrađen u malim serijama, a uz veliki izbor kožnih narukvica u raznim bojama je jednostavno jedinstven. Kao i Vi!

Vaš Tonefe

Naziv TONEFE, vl. Tomislava Cecić
Adresa Hrvatskih Knezova 49
Mjesto Kaštel Gomilica
MB 97904627
OIB 10313455099

Često postavljena pitanja

Mogu kupovati sve fizičke i pravne osobe u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina.

Nakon što dodate u košaricu sve artikle koje želite naručiti, kliknite u gornjem desnom kutu na košaricu i slijedite daljnje upute sustava. Nakon uspješno izvršene narudžbe dobiti ćete povratnu informaciju o statusu narudžbe na mail.

Dostava kreće nakon odobrenja narudžbe ili nakon uplate sredstava po narudžbi. Dostavu vršimo putem kurirske službe i artikli stižu na vašu adresu u roku od 2 radna dana.